Live Aid op DVD

Weet u nog het grote Live Aid concert op 13 juli 1985 ? Het concert komt nu op DVD uit, het past op 4 schijfjes, totaal bijna 10 uur muziek.

U2, Sting, David Bowie, Elton John, George Michael, The Who, Madonna, Queen, Paul McCartney, Phil Collins, Mick Jagger, Tina Turner, Eric Clapton, Duran Duran, Neil Young, Ozzy Osbourne & Black Sabbath, Spandau Ballet, Dire Straits, Paul Weller, Sade, Paul Young, Adam Ant, The Boomtown Rats, The Cars, Bryan Ferry, Bryan Adams, Tom Petty & The Heartbreakers, Crosby Stills & Nash, The Beach Boys, Judas Priest, The Style Council, Simple Minds, Thompson Twins, Nile Rodgers, Hall & Oates, Status Quo, The Pretenders, Elvis Costello, Howard Jones, Teddy Pendergrass, Alison Moyet og Kenny Logins deden mee.

De vraag is – zou dat nog leuk zijn om terug te zien na bijna 20 jaar ?

15 thoughts to “Live Aid op DVD”

 1. Wellicht wel interessant, hangt van de prijs af natuurlijk. Gaat er dan weer (een dele van) de opbrengts naar het goede doel? OF is het alleen maar geldklopperij?

  BTW: “Alison Moyet og Kenny Logins”… dat Krijg je zeker als je al zo lang van ‘huis’ bent? ;-)

 2. Tss… alleen al vanwege de diversiteit van de artiesten lijkt het me zeer de moeite…(van typische jaren ’80 metalbands tot easy listening/wave)

  Er is trouwens een Belgische weblog gewijd aan jaren ’80 muziek:
  http://dejaren80.skynetblogs.be

  Ik ben voorlopig nog niet uitgeluisterd naar het moois dat de laatste maanden is verschenen:a
  . Saybia – These are the Days
  . Blackfield (met Steve Wilson van Porcupine Tree)
  . John Frusciante – The Will to Death

 3. Ik denk wel dat dat leuk is. Vorig jaar kwam de DVD uit van het Freddy Mercury Tribute en die heb ik ook gekocht en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Ook al was en ben ik niet de grootste Queen fan die er rondloopt.

 4. Ja, dat is zeker leuk om terug te zien. Ik ben een groot fan van Queen en bij Live-Aid was Freddie Mercury (en de rest van de band) in topvorm. De Queen-set was echt goed. En daarnaast geeft het concert natuurlijk een goed tijdsbeeld weer. Ik koop ?m dus!

 5. Altijd intersant te blijven zien
  Hele grote namen zoals Status Quo , Queen en vele anderen
  Prijs 59 euro !!!!

 6. In 1985 heb ik Live Aid van ‘s morgens vroeg tot diep in de nacht gevolgd en ik vraag mij af of de sfeer van die dag in 10 uur opnamen gevangen kan worden.
  De DVD zal ik zeker aanschaffen, te meer daar ik zelf mijn eigen Video2000 banden niet meer kan bekijken.

 7. Kijk even op elcheapo voor een prijsvergelijking, is de moeite waard.
  Verder wacht ik met spanning af, heb hem al besteld.
  Ik hoor nog bij de oude generatie en wil graag weer die goede oude tijden nog een keer beleven, vooral met de huidige toestand in de wereld.

 8. Het werd tijd. jaren en jaren heb ik er op gewacht. En nu net dat je denkt..mmmwah… hoeft niet meer, kon wel eens gedateerd zijn, dan is ie er.
  Waarom moest dat zo lang duren??

 9. hiii here gisi from germnay

  the best musik…:o))) LIVE AID….

  an freddy me frend ..ohhh me hard ….
  And i have here on the 13 Nov.04 sehe sting…bud isss not good.

  All the best Gisi out from paderborn germany

 10. jezus wat gaaf zeg, heb ik bijna 20 jaar aan gedacht.maaaaaar vanmiddag kan ik hem eindelijk downloaden. joep doei en de mazzel.

 11. ik heb de DVD” van live-Aid bekeken ik moet zeggen” steen goed ik was in die tijd 25 jaar” en heb alle artiesten uit die tijd meegemaakt op TV” het leek wel of ik zelf aanwezig was daar, dat was nog eens muziek’ daar kunnen ze tegenwoordig niet aan tippen. groetjes van Theo uit Denhelder.

 12. Geweldige DVD, net gekeken :) . Alleen Jammer dat Bruce Springsteen er niet op staat, maar voorderest top vooral Don’t you Forget about Me en Do they Know it’s Christmas Live:P

 13. Dit is een mijlpaal in de muziekhistorie met voor iedere smaak wel een artiest.
  Het is voor een goed doel dus ik begrijp de discussies niet helemaal :
  KOPEN !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *