The Bourne Supremacy (4/5)

The Bourne Supremacy Als je bijna alle boeken van Ludlum in de kast hebt staan ga je natuurlijk kijken als er een verfilming in de bioscoop draait. Ik zag The Bourne Identity in 2002 en vond hem tegenvallen. Ik kan me niet eens meer herinneren waar de film over ging (misschien toch het boek nog eens lezen) en hij stond zeker niet in mijn film top 10 van dat jaar.

Na een serie positieve kritieken in de verschillende kranten hier besloot ik de tweede Bourne film toch maar een kans te geven. Gelukkig maar, The Bourne Supremacy is denk ik de meest spannende film die ik dit jaar gezien heb. En de pulserende muziek draagt voor een groot gedeelte bij aan het schermkleven bij deze film.

Ik twijfel alleen of ik Matt Damon wel zo geschikt vind voor de hoofdrol in deze film(s). Niet helemaal geloof ik.

Maar wel 4 sterren (van de 5) voor deze thriller, ik zou hem gaan zien, spannend is ie ! Heeft iemand hem gezien ?

One thought to “The Bourne Supremacy (4/5)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *