5 thoughts to “Sukkel”

  1. Ha,ha,ha, alleen al het feit hoe jij het opschrijft is om te lachen, had je je niet bezeerd en heeft je fiets het overleefd???

  2. Verdorie betrapt. Yep, ik check ook altijd de reacties, om vervolgens zo nonchelant mogelijk, dit-was-gepland-zeker-geen-blunder verder te gaan. Krimpend van de pijn of niet.

  3. Hahaha! Na een avond die veel te laat is geworden en een ochtend die veel te vroeg begon is dit wel een goede om mee wakker te worden. Heb je daar geen leuk filmpje van?

    Ik moet altijd erg lachen om mijn eigen dommigheidjes. Zo was ik zondag aan het bekijken hoe ik een (opbouw) stopcontact kon verplaatsen op zolder. Ik had al eerder de stroomdraad doorgeknipt en afgedopt. Maar ik had het verkeerde uiteinde afgedopt! Ik kreeg dus een lekkere optater!! Een vloek (oei, op zondag nog wel!) en toen een lach.

  4. Nee helaas geen filmpje, de volgende keer dat ik ga stunten hou ik mijn camera in de aanslag :-) (een soort van Jackass)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *