Zeg maar nee want dan krijg je er …

Vanochtend werd ik wakker met een dicht rechterør, alsof er een prop in zat. Dat zat er niet, of wel maar ik kreeg hem er in ieder geval niet uit. Ik ging even langs de oorarts, die pakte zijn megawaterspuit, spoot mijn øren uit en alles was weer zoals het moest zijn.
Ik stond op, ik zei bedankt doc en was opgelucht op weg naar mijn fiets. Nee blijf nog even zitten, ik meet je oor nog even. Nee, nee zei ik (meest tegen mezelf) (ik zag de bui nl. al hangen) ik hoor weer prima ik ga weer aan het werk. Hij meette mijn oor. Hij stuurde me door naar een gehoortest. En ja hoor mijn rechteroor wil ook een platina staafje, jaloers kreng. Ik zei nog dat mijn oma het ook maar aan één oor had laten doen (ik heb die ørtroubles nl. van mijn oma geerft). Ja ha ha, maar ik heb het het dus aan 2. Het kan nog wel een aantal jaren duren, gelukkig maar want voorlopig heb ik er nog even helemaal geen zin in. En ik moet wel heeeeeel slecht gaan horen rechts wil ik het doen. Grmpf ….

6 thoughts to “Zeg maar nee want dan krijg je er …”

  1. Nog niet echt slecht hoor, ik merk er nog weinig van. Dus het gaat nog wel even duren denk ik (weet ik want ik beslis zelf wanneer ze weer mogen pielen, en voorlopig niet dus !)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *