De Buren

De buren hier zijn wat luidruchtiger dan in mijn vorige flat, maar toch heb ik er niet echt last van. Heel af en toe staat de muziek wat hard aan (in het weekend overdag), maar da’s ook eigenlijk het enige. Vanavond vind ik ze echter luidruchtig. Ik hoor ze regelmatig schreeuwen, joelen, en zat me te bedenken wat ze in godsnaam aan het uitspoken zijn. Ik keek even door mijn raam naar hiernaast, maar kan niets ontdekken. Rare jongens. Misschien spelen ze een spelletje Trivial Persuit ? Ik hoor weer een klagelijk gejammer, ik zap toevallig wat rond. En nu begrijp ik het : Denemarken – Turkije 1-1 (tot nu toe tenminste). Ik hoef niet te kijken, ik hoor het wel als er gescoord wordt.

2 thoughts to “De Buren”

  1. Toen ik je berichtje begon te lezen dacht ik al iets want hier werd ook gespeeld, Nederland Finland 3-1, gelukkig maar voor Marco ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *