9 thoughts to “En verder …”

  1. Ik ben het wel met je eens. Ik vind het album niet slecht, maar in vergelijking met de vorige issie wel erg suf ja. Ken je de band Keane? Die maakt muziek die wel wat op de muziek van Saybia lijkt. Maar dan met ietsje meer pit.

  2. Hehe. Zeg niet dat ik dat niet gezegd heb. In meer of mindere mate.

    Maarre: Novio, Keane? Laat me niet lachen. Keane is voor zestienjarige meisjes voor wie Coldplay al te moeilijk is :-) Kleutermuziek noemde ik het al eens :-)))

  3. Keane ken ik wel en Coldplay ook, en die vind ik beide wel goed. De eerste Saybia trouwens ook.

    George . jij hebt wel vaker gelijk, alleen misschien niet met de Polyphonic Spree ;-)

  4. @Ingrid: misschien moet je daar maar eens vaker naar luisteren :-) Al geldt daar wel voor: you like it, or you don’t :P

  5. @Ronald : trek je niets van mijn mening aan. Er zijn mensen die ‘m fantastisch vinden, en alle muziekrecescenten hier hebben ‘m overladen met zeer positieve kritieken.

  6. @George: Ach, ik ben ook Beatles-fan, en dat is tenslotte ook muziek voor 16-jarige meisjes (voor wie de Rolling Stones te moeilijk zijn?), dus ik schaam me niet. Verder vind ik het best knap om gitaarmuziek te maken zonder gitaar. Maar ik geef toe dat ‘t vrij simpele muziek is, en op m’n mp3-spelertje wordt Keane dan ook afgewisseld met Kayak. Ken je vast niet. Zoek maar ‘ns wat van op. Is niet simpel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *