Yes Nurse, No Nurse

Het is toch wel apart om Paul de Leeuws hoofd tegen te komen op meerdere deense filmsites op dit moment. Ja Zuster, Nee Zuster wordt absoluut aanbevolen als een van de hoogtepunten van Copenhagen Gay & Lesbian Festival 2004. Een selektie van de films draait ook eenmalig in Århus, waarvan Ja Zuster, Nee zuster op 22 oktober. En Guyonne, ik ben zo vrij geweest alvast 2 kaarten te reserveren. We gaan natuurlijk niet het risico lopen dat ie uitverkocht is!

4 thoughts to “Yes Nurse, No Nurse”

  1. Nog even terugkomend op de opmerkingen over JZNZ. Producent Burny Bos zegt vandaag op cinema.nl:

    Of zijn uw producties toch te Nederlands?
    ?Ik geloof wel dat ze een Noord-Europees gevoel hebben. Vergeet niet: in veel landen wordt alles nagesynchroniseerd. Dat hoeft het probleem niet te zijn. Alleen het Engelstalige gebied is lastig. Daar worden dubs niet geaccepteerd. Maar je kunt niet alles voorzien. In Abeltje komen guerrillero’s voor die aan de drank zitten en echte kogels afvuren. Dat blijkt bijvoorbeeld in Zweden veel te ver te gaan. Daar hebben de opvoeders de macht gegrepen. Japan kocht Ja Zuster, nee zuster vanwege het hoge gaygehalte, waardoor er een soort cultstatus zou ontstaan. Hij flopte volledig. Wie weet: straks vormen de geestverruimende hasselbramen in Pluk een probleem. Een burgemeester in de boom, hou je vast. Maar nee, ik denk niet dat Pluk veel in het buitenland gaat doen.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *