Teitur II

Potverdrie.

Vorig jaar ging ik op vakantie naar Mexico, ik vertrok zaterdag morgen vroeg, de vrijdagavond ervoor vierden we Sinterklaas (in Holland) en donderdagavond moest en zou ik Under Byen zien in Århus. Al met al werd het wel een beetje vol programma zo net voor mijn vakantie.

Dit jaar ga ik 11 december op vakantie, dat is een zaterdag, en we vertrekken om 19.30 ‘s avonds, da’s beter. Vrijdagavond is gepland voor iets Sinterklaas achtigs, en ik was echt van plan om deze keer al op donderdag in Nederland aan te komen.

Maar wie denkt u dat er donderdag 9 december in Århus speelt ?

TEITUR AND BAND WITH STRING ORCHESTRA +SPECIAL GUESTS Aahhhh ! Timing is Teitur vreemd.

Beste lezers, wat zou u doen als u mij was ?
(PS Dit koncertaanbod kwam pas gisteravond laat mijn mailbox binnen, is dat niet heel toevallig ?)

6 thoughts to “Teitur II”

  1. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Ik was 2 dagen in Denemarken toen hij in Kopenhagen speelde en ben toen niet geweest omdat ik vond dat ik dat niet kon maken tegenover de mensen hier….

    Maaruhm, 9 december klinkt erg goed, het is wel een eind hiervandaan, maar ik ben donderdag’s vrij en hoef vrijdag’s pas laat te werken….

    Zijn er nog kaartjes? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *