La Mala Educacion (2/5)

La Mala EducacionIk weet het niet hoor met Almodovar, misschien begrijp ik hem wel gewoon niet. Hable con ella (2002) zag ik en vond ik saai. Gisteren zag ik de opgehemelde (hier in ieder geval) La Mala Educacion en ik vond het weer niks. Ok, Gael Garcia Bernal deed mee en dat maakte wel wat goed. Maar het verhaal op zich deed me helemaal niets. En da’s op zich een prestatie want de onderwerpen die in de film aangesneden worden zijn serieus genoeg om er een grijpende film van te maken. Ik vond hem eigenlijk gewoon saai, en ik geef maar 2 sterren.

Ik benieuwd of anderen hem gezien hebben, en wat jullie ervan vonden ?

3 thoughts to “La Mala Educacion (2/5)”

  1. Staat op het “te zien” lijstje. Nu vond ik Hable con ella ook erg goed, zo goed dat ik in een week twee keer ging. En voorloper Todo sobre mi madre is ook al zo goed. Ws is het een regisseur in de categorie “love it, or hate it”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *