Rush Hour

Rush HourIk heb even geen internet thuis, mijn modem deed zijn ogen dicht gisteren, en is nog niet wakker geworden. Dat kan wel 2 dagen duren volgens de support afdeling. In plaats van me daar mateloos over op te winden, deed ik mijn kast open en vond Rush Hour. Rush Hour was tijden mijn favoriete (vrije) tijdverdrijf, en nu ik er weer mee begonnen ben, hoop ik dat mijn internetverbinding nog even blijft slapen. Wat een ontspanning, en een goede hersentraining. Bij Rush Hour parkeer je een aantal auto’s op het speelvak, en je moet door het heen en weer schuiven proberen de rode bolide uit de auto brei te schuiven. Er zitten een aantal opgavekaartjes (in verschillende moeilijkheidsgraad) bij die tonen hoe de auto’s neergezet moeten worden.

Maar probeer het zelf, Rush Hour kan ook online gespeeld worden. Zoekt u nog een leuk sinterklaas kadootje en houdt u van puzzelen, kan ik Rush Hour van harte aanbevelen. Pas wel op want het is uitermate verslavend.

6 thoughts to “Rush Hour”

  1. Jammer dat de auto’s niet opzij kunnen, dat zou een stuk makkelijker zijn. Zijn die puzzels in de expert mode eigenlijk wel op te lossen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *