4 thoughts to “Submission”

  1. Het is inderdaad voor de eerste keer uitgezonden bij de VPRO (was de premiere).
    Het zal over een paar weken wederom uitgezonden worden, maar momenteel heeft de maatschappij van Theo (Column) een stop gezet op het uitzenden ervan. Omdat ze niet wil dat Theo alleen met die filn eassocieerd wordt.

  2. Tja, dat was even vreemd, om net voor m’n vertrek naar DK te lezen dat “men” in NL de film niet opnieuw wilde uitzenden om onze lieve medelanders niet te kwetsen en om dan in DK de film wel te zien, met discussie. Dat laatste kon ik helaas net niet echt volgen omdat mijn Deens daarvoor nog te beperkt is.
    Om misverstanden te voorkomen: ik vond de film niet schokkend, weinig zinvol om de medelamders te overtuigen, want die zullen toch niet gekeken hebben. Verder was Theo uitstekend in staat om met een one-liner het halve land te schofferen, maar dat is geen excuus voor moord. Dan ga je maar naar de rechter toe of zet de tv uit. Jammer dus dat we naast veel normale moslims ook veel gestoorden hebben geimporteerd om zo’n leuke multi-culti samenleving op te bouwen waarin Grachtengorde zodat juppen hun vreemde gerechten nu ook in de buurtsuper kunnen kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *