You too ?

Ligt het aan mij, of zijn ze een beetje aan het overdrijven met de release van het nieuwe U2 album. Vanaf vanmiddag kl. 13.00 was het album te beluisteren (stream) op u2.com. Voor degene die niet tot maandag kunnen wachten, want daar is het album in de winkels te koop. Hier in Denemarken worden er in vele cafe’s in heel Denemarken zogenaamde U2 Vrijdagsbars gehouden. Dat betekent dat de cafe’s vrijdag onafgebroken de nieuwe van U2 in de cd speler hebben liggen van 16.00 tot 20.00.

Ik bedoel U2, hebben ze überhaupt nog een interessante plaat gemaakt na The Joshua Tree ? Wat mij betreft niet. Wat een onzin dat U2 gedoe. Als het nou om de nieuwe TV-2 (da’s ook iets met een 2) plaat ging, dan zou ik zeggen ja.

4 thoughts to “You too ?”

  1. Ik vind het een waardeloze plaat, die nieuwe U2. En ik heb er echt minstens vijf keer naar geluisterd. Misschien moeten ze met pensioen. Wat zeg is? Misschien? Nee, ze moeten met pensioen. Kan Bono bij Nelson in het bejaardentehuis. Het bejaardentehuis voor “mensen die er ooit toe deden”

  2. Dat groepje is mijns inziens altijd totaal overgewaardeerd. Vaak bombastische zenuwemuziek. Oprotten die hap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *