2 thoughts to “I’m counting it”

  1. Mwa… die teller werkt niet helemaal. Ik heb er ook 1 bij m’n Go Active meal gekregen (die salade is best lekker). Er zit een dingetje in die stappenteller los wat telt, dus als je het dingetje heen en weer schud telt ie ook. Da’s natuurlijk niet de bedoeling.

  2. McDonalds is hier in NL wel een omslag aan het maken naar meer gezond voedsel. Zat gisteren toevallig ff op hun site en die staat ook helemaal in het teken van voedingswaarde(n) per product. Verder vermelden ze al jaren welke (mogelijke) allergische stoffen er in de producten zitten. Zo weten we dat onze dochter de patatjes wel mag eten als ook het stukje vlees van de gewone hamburger (dus ook zonder broodje)… en da’s wel zo makkelijk als je weet dat ze allergisch is voro o.a. soja, melk, ei, noten, gluten en nog veel meer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *