Nephew

Nephew in Voxhall

U heeft ze nog niet echt in uw hart gesloten, maar dat heb ik wel. Vandaag werd bekend dat én Nephew – USADSB én Under Byen – Det er mig der holder træene sammen (beide uit Århus) in Japan worden uitgegeven dit komende voorjaar. In Japan, waar deens ook niet te verstaan is.

Vanavond speelt Nephew in Voxhall, en mijn E-billet ligt al klaar.

Morgen en een deel van de zondag wordt het kerstliedjes stampen geblazen. Korrillaz is gevraagd een kerstconcert te geven in een vlek ergens buiten Århus. Voorwaarde is dat er kerstliedjes op het programma staan. Dus om het repertoire, kerstliedjes leren, en in 2005 gaan we weer normaal doen.

U ook een prettig weekend.

(Ben trouwens benieuwd wat die Vuilnisapen voor muziek maken).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *