Nephew II

The Trashmonkeys was mij wat te lawaaierig, maar Nephew zelf speelde wat mij betreft een van de beste concerten van 2004.

Een leuk initiatief van de band is het volgende: alle 10 concerten die ze op dit moment spelen worden opgenomen. Na elk concert wordt er een nummer uitgekozen dat daarna als MP3 file te koop is. Op deze manier wordt het USADSB album als Live album gereconstrueerd, en is het na het laatste concert (tijdelijk) geheel te downloaden (wel tegen betaling).

2 thoughts to “Nephew II”

  1. Als het schappelijk geprijsd is…
    Overigens jammer, maar begrijpelijk, dat ze het als MP3 leveren, en niet als FLAC of SHN.

  2. Ik ken de prijs niet, ik geloof dat het zo rond de 25 gulden gaat kosten voor de hele cd (in mp3 formaat dan). Ik begrijp dat wel, want het album is van dit jaar, geven ze de concertopnames gratis weg, koopt niemand het album meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *