Emma dillema II

Ok hier is er een waar u even over na kunt denken.

Ik heb collega’s die niet even achterom kijken als ze naar het toilet zijn geweest. Da’s vrij ulækker (zoals de denen dat noemen) als je toevallig degene bent die na hun komt. Het probleem is alleen dat degene die dan weer na mij komt denkt dat ik degene ben die de pot zo heeft achter gelaten. Dus wat zou u doen in dit geval ?

1. U doet net alsof u gek bent, u gaat echt die pot niet schoon maken voor een andere kollega.
2. U bijt in de zure appel en gaat met de borstel aan de slag.
3. U blert over de gang : WELKE SUKKEL … affijn, vul zelf maar in.
4. U heeft nog een beter idee …

5 thoughts to “Emma dillema II”

  1. Er bestaat een gezegde: “Doe goed en zie niet om”. Sommigen brengen alleen het laatste gedeelte (op het toillet)in praktijk en geven daarmee aam anderen de kans om het het hele gezegde in praktijk te brengen. Ik pak dus gewoon de borstel. Een ander passend gezegde is: Ergert U niet, verwonder U slechts”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *