29 thoughts to “Jesus & Josefine”

 1. he’ wat leuk

  het deense(super beroemde)tv kerst kalender, op de nederlandse tv!
  ik moet effe melden dat het een goeie serie is!!!

  doei marlon

 2. hartstikke goeie serie, enige kennis van het christelijk geloofsgoed helpt wel om e.e.a beter te begrijpen, maar zonder dat valt er genoeg te genieten. Prima gespeeld, typisch een Deense kwaliteits-kinderserie waar menig volwassene ook graag naarkijkt.

 3. *ahem* Sorry dat ik als wildvreemde zo kom binnenvallen, maar ik wilde even laten weten dat mijn dochters (9 en 7) DIEP onder de indruk zijn van de serie. Normaal ratelen ze de hele dag door, maar tijdens “Jesus en Josephine” is het muisstil! — Misschien een idee om de serie gewoon 365 dagen per jaar uit te zenden?? Al was het alleen maar voor mijn rust! :D —
  Ingrid ik weet niet meer hoe ik je Blog gevonden heb, maar ik ben al een tijdje een trouwe lezer. Bedankt voor al het leesvoer! Je Blog is informatief, onderhoudend, regelmatig zeer komisch en (typisch Hollands) “gezellig” :)
  Groetjes, Antoinette

 4. Hey,
  Deze serie is echt top joh!
  Ik kijk het elke dag !
  Groetjes en ik ga nu even Jezus en Josephine kijken!!!!!!!!!!

 5. ik vind jesus en josefine heel leuk. onze juf neemt het op en we kijken het elke dag. ik kan het niet life zien omdat mijn ouders een winkel hebben.

 6. ik vind het erg leuk het is op z@ppelin te zien maar ook op Nederland 1 echt leuk als je s,middags niet kan kijken,
  of natuurlijk s,avonds niet

  p.s ik vind het een suppppppper serie

  kussies mariska

 7. ich komme aus deutschland und hoffe das ,das hier irgentjemand versteht.

  die serie ist einfach klasse!

  roni

 8. Hallo, op zoek naar nog wat informatie m.b.t. Jesus en Josefine kwam ik hier terecht.
  Leuk al die commentaren. Is er iemand die weet of er ook een dvd of video van de serie is gemaakt. Ondanks dat mijn vrouw en ik rond de 50 zijn hebben we toch heel erg genoten van deze serie.

 9. Ik ben Guus van der Ploeg. Net als Ren? Vlaardingerbroek ben ik in de 50 en helemaal in de ban van J%J. Dat was nog eens een Adventstijd!

  Ook ik ben opzoek naar een DVD van de serie. Ik las dat het uitkomen van de Nederlandse versie afhangt van de vraag ernaar. Daarom dus dit bericht. Laat die Nederlandse J&J maar komen.

  I.v.m. met een opdracht voor mijn studie theologie ben ik op zoek naar iemand die de serie op video heeft opgenomen… Wie kan mij helpen?

 10. hey!
  jezus en josefine is echt super vet maarre.. komt er nu owk een DVD en/of video van? ik hoop het!!!!!!

 11. Hallo,

  Ik zag dat vanaf 8 november a.s. de DVD bij Boll.com verkocht gaat worden. Kost ? 10,99 voor 3 DVD’s.
  Kunnen wij eindelijk het einde zien… hebben we vorig jaar helaas gemist!

  Groetjes

Comments are closed.