Klantvriendelijk

Mijn moeder heeft internet via de kabel bij Caiway. Onlangs heb ik via de smarte website van caiway haar email adres gewijzigd, in de hoop zo van de overdaad aan spammails af te komen. Nieuw email adres = geen spam dacht ik. Dat dacht Caiway niet, die sturen lekker alle binnenkomende mail van het oude adres door naar het nieuwe mail adres. Is nie zo handig, dus ik stuurde even een mailtje naar de support afdeling om te vragen of ze daar niet iets aan konden doen. Ik kreeg heel snel antwoord.

U ontvangt deze e-mail naar aanleiding van het door u verzonden e-mailbericht aan onze internet helpdesk. Via bijgaande link kunt u relevante informatie vinden: http://www.caiway.nl. Deze informatie zal in de meeste gevallen leiden tot een antwoord op uw vraag. Het voordeel voor u is hierbij, dat u niet hoeft te wachten op een persoonlijk antwoord.

Nu begrijp ik wel dat ze vaak dezelfde vragen krijgen, maar toch heb ik het gevoel als een domme sukkel behandeld te worden. Inmiddels heb ik nogmaals een mailtje naar Kaiwee gestuurd en ben benieuwd hoelang het gaat duren voor ik “persoonlijk antwoord” krijg.

Overigens heb ik nog 2 Gmail (nu met POP3) accounts in de aanbieding. Heeft u een goede reden om er een van mij kado te krijgen ?

2 thoughts to “Klantvriendelijk”

  1. Ehm, misschien als je me kan uitleggen waarom ik er ??n zou willen hebben? Ik heb nl. nog 9991 @delachendederde.com adressen liggen, maar geen mens die daar een post aan weidt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *