Tja

Nam ik toch die annuleringsverzekerning, last het reisbureau de reis af. De stoelen in het vliegtuig (Lufthansa) waren dubbel geboekt, en er was geen plek meer voor mij. Dus geen Zuid Afrika met kerst, maar een weekje Nederland. Is ook gezellig, en die vakantie schuift door naar het voorjaar. Ik had nog bijna ruzie met Summum, want nu had ik 90 Euro aan die annuleringsverzekering verspild, en dat wilden ze me in eerste instantie niet terugbetalen. Na een heel boos telefoontje, lukte dat gelukkig wel. Zo hoort dat ook.

Dus hier geen irriterende vakantievoorpret verhalen, er gebeurt even helemaal niets spannends op dit moment. Ja stiekem in de achtergrond gebeuren er wel dingen, een idee dat ik al jaren heb gaat misschien in 2005 uitgevoerd worden. Wat dat is houd ik nog even geheim, tot dingen wat meer konkreet zijn. Lekker hè, zo’n postje waar je helemaal niets aan hebt. En het heeft ook nog niet eens gesneeuwd hier.

6 thoughts to “Tja”

  1. Grapppig dat jouw vakantiebestemmingen gelijke tred houden met die van mij. eerst Mexico en nu Afrika. Alleen staat mijn planning op de zomer en niet op Zuid- maar zuidelijk Afrika.
    En ik houd niet van geheimzinnigheid! Een hint wordt danig op prijs gesteld, relocation, misschien?

  2. Goh wat jammer nou, dat je reis niet doorgaat in december. Ik zou geloof ik wel heel kwaad zijn.
    Gelukkig is het niet afgelast, maar alleen verzet. Bijkomend voordeel is dat je in Z-A dan de drukke vakantieperiode ontloopt. Even volhouden dus

  3. Trouwens, het moet nu wel gaan sneeuwen in Denemarken hoor, want ik wil komend weekend in Kopenhagen niet in de regen lopen.

  4. Het regent hier niet, het is hier zonnig maar koud :-) Mooi winterweer dus, maar een beetje snee?w zou niet misstaan.
    Ik zie (www.dmi.dk) dat het weekend iets minder wordt (regen/natte sneeuw). Ik hoop voor je dat het meevalt (ze hebben het wel vaker mis) en wens je veel plezier in K?benhavn (leuke stad !)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *