De rugzak

In de rugzak die ik elke dag mee heen en weer naar mijn werk sleep zit het volgende:

en fotocamera, batterijoplader, mp3 speler, usb kabel, 5 bonnetjes van de F?tex, een 3 kilo bijna uitelkaar ploffende met ritsen bij elkaar gehouden Filofax agenda, een regenbroek, het zakje waar de regenbroek netjes opgevouwen in hoort te zitten, 3 pakken zakdoekjes, 2 handschoenen, 2 stapels liedjes, en een Urban krant.

Hoe ik dat zo precies weet ? Omdat net al-les flink verspreid op de grond lag midden in de F?tex, op het drukte moment van de dag waar de winkel afgeladen is met avond-inkoop mensen. Ik wil zo’n invisibility cloak

4 thoughts to “De rugzak”

  1. En verder gaat er niets boven mijn papieren Filofax. Als die losse papiertjes die daarin gepropt zitten, dat gaat gewoon niet in en electronische agenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *