Kerstverlichting

Ik zat zondagavond rustig achter mijn laptop. Het werd al vroeg donker en ik had wat lampjes aan. Ineens begonnen de lampjes zwakker te branden en mijn computer haperde.

De kerstverlichting in de stad werd aangedaan.

Jul in ?rhus
Deze verlichting loopt van het centraal station tot aan Domkirken. Ik denk dat dat bij elkaar wel een kilometer lang is. De kerstgekte is begonnen, alle winkels zijn vanaf nu elke dag (incl. zondag) open en alle denen die ik ken zijn gestresst over de inkoop van kerstkado’s. Hier koopt iedereen namelijk kado’s voor alle familieleden. Het is gigantisch wat denen uitgeven aan kerstkado’s. Op 27 december vind dan de Grote Ruildag plaats. Omdat ze hier niet met verlanglijstjes werken koopt iedereen maar wat, en de helft (of meer ?) daarvan wordt dan geruild na de kerst. Praktisch … Ik ben in dit geval blij dat ik Hollander ben.

De grootste kerstboom gaat gelukkig ook weer aan als ik in Nederland ben.

Zie ook : Kerst in ?rhus

2 thoughts to “Kerstverlichting”

  1. Half november al kerstreclames op tv, ik vond het ook idioot…
    Maar ik ben erg benieuwd naar de verlichting in Aarhus, kom volgende week kijken :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *