5 thoughts to “American Beauty …”

  1. Daar zeg je wat! Goede reden om ’em nog eens te zien. In de tijd dat ik ’em voor het eerst zag werkte ik voor een (liberaal) Amerikaans internet bedrijf en mijn collega’s smulden ook om de zelfspot.

    Wat ik een sterke scene vond was bij de drive thru. Iets in de trant van:
    Tegen het meisje van de drive thru die tegen de vrouw zegt: “You bitch”. Waarop vrouw zegt: “this none of your business!” Waarop Kevin zegt: “It is. Sally here is our senior drive thru operator, and tight now, you’re on her turff!”

    Wij hebben zelf net naar King Arthur gekeken. Wat een spektakel! Moet je eigenlijk op het grote doek gezien hebben, maar volgens mij was het hier niet zo’n hit. Moet echt een klap geld gekost hebben. Na de film nog even de extra’s gekeken. Wat vooral indruk maakte was de jonge regisseur en de enorme cast en techniek op de set.

  2. goed… full of typo’s … maar je begrijpt wel wat ik bedoel toch? tight now …. *sheesh* :-)

  3. Ja King Arthur heeft overigens een deense acteur mee (Mads Mikkelsen) in een of andere bijrol. Ik heb hem zelf niet gezien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *