Putdeksels

?rhus festuge putdekselJa sommige mensen zijn daar in geinteresseerd. Zo geinteresseerd dat ze er een website over gaan maken : manhole.ca. Hier verzameld Mark foto’s van putdeksels van over de hele wereld, en ik heb net mijn 2 ?rhus putdeksels opgestuurd. Ik vind het namelijk wel een leuk project.

Maak dus ook een foto van een putdeksel bij u in de buurt, en verblijdt Mark met de foto. Er zijn nog geen hollandse putdeksels op de site te vinden tot nu toe.

7 thoughts to “Putdeksels”

  1. Mag ik je site dan even misbruiken voor een prangende vraag aangaande putdeksels?

    In Rome zijn alle deksels getooid met het opschrift SPQR. Het is latijn, het heeft iets met het roemruchte verleden te maken, maar wat betekent het precies?

  2. Maar toch… Google haalt een beetje de romantiek ervan af, vind je niet? (een reden waarom ik er niet naar heb gezocht)Alles kunnen vinden is niet hetzelfde als per ongeluk weten. Maar, deze tekst zal ik iedere keer als ik weer in die stad ben, relateren aan deze entry, dat is nog eens een permalink ;). Iemand nog op zoek naar een fantastisch restaurant daar?

  3. Mijn god, wat kan ik een zeikerd zijn.. Als ik naar de vertaling kijk, heb ik het gevoel dat die niet klopt. Dat senaat en volk een nauwere verbinding hebben in deze tekst. Suggestie: De Senaat van het volk, van Rome? Is er iemand met meer dan ??n jaar latijn (zoals ik dat heb gehad?)

  4. Hallo iedereen
    ik heb even gegoogled op foto’s van putdeksels en kwam bij deze site uit. Ik heb namelijk vandaag een verzameling van rond de 50 foto’s van putdeksels van in de buurt van maastricht (en een paar van londen) gekocht voor 1 euro in een kringloopwinkel. Weet iemand wie deze foto’s heeft gemaakt? Graag iets achterlaten op deze site of op mijn emailadres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *