De drie musketiers

Vandaag begon het. Zij ontmoetten elkaar in ?rhus, maandag de 13. december 2004. Athos, een schrijver met ervaring en goede kontakten, 2 van zijn werken zijn reeds gegeven. Porthos, serieus als altijd, heeft zojuist zijn eerste democd ingespeeld. En dan is er Aramis, de vreemde eend in de bijt, een buitenlander verdwaald in Denemarken. Drie verschillende mensen met een gezamelijk doel.

Misschien heten ze in werkelijkheid wel gewoon Mark, Mads en Julie, of Morten, Mikael en Ingrid – wie zal het zeggen. Toen ze na een uiterst succesvolle vergadering het project officieel gelanceerd hadden namen ze afscheid op het treinstation en ze spraken een ding af : Volgend jaar staan we hier weer, met het boek in onze handen.

Tja … het heeft nog steeds niet gesneeuwd hier.

6 thoughts to “De drie musketiers”

  1. @George : ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb Finding Neverland nooit gezien (en Johnny Depp doet er nog wel in mee!)

    @Dimitri : misschien wel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *