Gegen die Wand (5/5)

Gegen die Wand vertelt het verhaal van Cahit en Sibel, die beide in Duitsland wonen, maar van turkse komaf zijn. Ze komen toevallig in elkaars leven (ontmoeten elkaar in het ziekenhuis, Cibel na een zelfmoordpoging, Cahit nadat hij stomdronken (alcoholist) met volle vaart tegen een muur is gereden), en trouwen (alleen op papier) omdat Sibel er alles aan doet om aan haar traditionele familie (die al een man voor haar uitgezocht hebben) te ontkomen. Maar het eindigt allemaal niet zoals ze willen.

Erg sterke film met een mooi (maar geen happy) einde, die ik zeker wil aanbevelen – 5 sterren.

7 thoughts to “Gegen die Wand (5/5)”

  1. Zoals het in deze film gaat (problemen met haar ouders) zo is het in het echte leven van Sibel ook gegaan. Niet alleen maar door deze film. De reden van de problemen in het echte leven van Sibel zijn gekomen doordat ze haar carri?re in een *orn* is begonnen.
    Echt wel kras zoals ze in Duitsland zeggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *