The Machinist – hoe ver kun je gaan

The MachinistVoor de film Bridget Jones II moest Ren?e Zellweger even een kilo of 10 aankomen, omdat Bridget er nu eenmaal een beetje mollig uitziet in de film. Bij de officiele premiere van de film was Renee alweer op haar oude gewicht, zo slank als een hollywood den (en die zijn een stuk slanker dan de dennen bij ons). Dat ging snel, die 10 kilo er weer af dacht ik nog.

Christian Bale doet er even een schepje boven op. Voor de film The Machinist viel hij 30 (!) kilo af, en als je toevallig de trailer van de film hebt gezien – hij ziet er angstaanjagend mager uit, het lijkt een een levend lijk . Ik vind dat eng, ik vind het eigenlijk te gek om los te lopen. En volgens mij is dat verre van gezond voor je lichaam.
De vraag is – hoever kun je lichamelijk gaan voor een film ?

the Machinist is geen film die ik gezien heb, ik weet niet eens of ik hem ga zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *