Ocean’s Twelve (1/5)

Ocean 12Over Ocean’s twelve kan ik kort zijn : ik zou er mijn geld niet aan verspillen als ik u was. Ik ging hem zien om een stukje Amsterdam te zien (ik ben altijd wat sentimenteel rond de kerstdagen) maar zelfs dat deel was saai. Wat een prutfilm, er gebeurt helemaal niets. Natuurlijk zien we Bratt en George en Matt, maar ik kan er niet meer dan 1 ster van maken.

Ik hoop dat Steven Soderbergh snel weer echte films gaat maken, want hij kan het wel.

U kunt vanaf nu ook uw sterren uitdelen aan de films. Ik heb een of andere WordPress plugin geinstalleerd, en wie weet werkt het. Hoeft niet mag wel.

2 thoughts to “Ocean’s Twelve (1/5)”

  1. Hij staat nu weer even uit. Die stomme plugin checkt niet of er wel gerate mag worden per post. Dat moet ik even zien aan te passen. Maar met mijn php kennis, kan dat wel even duren !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *