Deense humor ?

OK, hier komt een deens kerstgrapje.

Er was eens een perfekte man en een perfekte vrouw, ze ontmoetten elkaar, flirtede en trouwden met elkaar. Zo snel kan dat gaan soms. Hun huwelijk was natuurlijk perfekt.

Op kerstavond reed dit perfekte paar in hun perfekte auto op een verlaten weg. Het was bereweer, en de weg was erg glad. Ze zagen dat er een ongeluk gebeurt was, en ze stopten hun perfekte auto om te helpen.
Het was de kerstman, zijn slee met pakjes was van de weg geraakt en gekanteld. Het perfekte paar wilden niet op hun geweten hebben dat duizenden kinderen hun kado’s niet zouden krijgen, dus ze namen de kerstman met al zijn pakjes mee in hun perfekte auto, op die manier zouden de kinderen toch hun kado’s krijgen.

Maar het was nog steeds bereweer, en plotseling raakte ook het perfekte paar in hun perfekte auto van de weg. Maar een persoon overleefde dit ongeluk. Wie ?

Denk even na.

Weet je het ?

De perfekte vrouw overleefde. Logisch, want zij was de enige persoon in dit verhaal die in werkelijkheid bestaat. Iedereen weet dat de kerstman niet bestaat, en de perfekte man al helemaal niet.

Hiervandaan mogen vrouwen niet verder lezen. Het grapje is voorbij.

Mannen mogen wel verder lezen.

Alleen mannen zei ik !

OK, als de kerstman niet bestaat en de perfekte man ook niet, dan was het de vrouw die de auto reed … Dat verklaart het ongeluk. En als jij een vrouw bent en je zit dit te lezen verklaart dat ook een andere levenswijsheid : Vrouwen luisteren nooit als mannen wat zeggen !

One thought to “Deense humor ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *