God Jul !

Ik had mijn laptop zelfs nog mee gesleept naar Nederland. Maar op de een of andere manier taal ik niet echt naar computers als ik hier in Nederland ben. Een zeer gezonde routine, en daarom weinig blogaktiviteit de komende dagen (misschien een paar foto’s van de ijsbeelden en de grootste kerstboom van Nederland).

Daarom wens ik u en de uwen hierbij en Rigtig Gl?delig jul!

En tot over een paar dagen.

5 thoughts to “God Jul !”

  1. Jij ook heel veel plezier de komende dagen. Onze kerst kan al niet meer stuk en je weet wel waarom. Super relaxed tot nog toe. Was wel wat vroeg uit de veren *gaap* maar dat heb ik vanmiddag weer ingehaald.

    Ben mij nu aan het ori?nteren op Bornholm voor de zomervakantie. Lang leve de voorpret!

  2. Oei, hier ben ik ook te laat. Nou, met terugwerkende kracht dan maar: God Jul!
    Trouwens, dat klinkt wel erg als het begin van een gesprek: God Jul, wat heb ik jou lang niet gezien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *