Marc Marie

Op 1 januari waren wij het televisie kijken aardig beu, en er was nog maar weinig dat onze aandacht vast kon houden. Op Ned1 kwam een caberet show met Marc Marie. “Wie is dat ?” vroeg ik aan mijn moeder. Zij wist het niet echt. We gaven hem 5 minuten om ons ervan te overtuigen niet weg te zappen, maar wij bleven kijken tot de allerlaatste seconde van zijn show.

Hilarisch gewoon, lang geleden dat ik zo heb gelachen. Caberet kan dus toch nog leuk zijn. De tranen biggelden in ieder geval over mijn wangen van het lachen. Een aanrader dus. Kent iemand hem ?

Link : Marc Marie Huijbregts (al is er hier niet veel te vinden)

18 thoughts to “Marc Marie”

 1. Nou, ik ken hem dus net zo lang als jij en hij was inderdaad erg leuk. We vielen ergens halverwege binnen, maar zijn ook blijven hangen tot het einde.

 2. Die talkshow voor de KRO is een grote flop geweest, dat heeft hij zelf ook toegegeven. En het niet kijken van zijn cabaretshow vanwege die talkshow is absoluut een grote vergissing. In het theater is hij ongeevenaard. Zo mooi en vooral persoonlijk worden maar zeeeer weinig cabaretprogramma’s gemaakt.
  In nederland is hij trouwens redelijk bekend; het is erg lastig om aan kaartjes te komen.

  Ik heb het trouwens opgenomen en heb de band meegenomen, dus je mag ‘m wel een keer komen lenen :)

 3. Ik vond het ook een prachtige show. Zo persoonlijk ook. Kwa stijl gaat hij nmm richting Harrie Jekkers, maar dan minder liedjes.

 4. Marc Marie heeft trouwens ook nog een tijdje bij ‘Dit was het nieuws’ (NL-variant van ‘Have I got News for you’) gezeten en was daar ook messcherp met z’n grappen.

 5. Marc Marie is een briljant cabaretier. De eerste show die ik in het theater zag is ook op tv geweest. In deze show zat hij op een tafel met lange palen. Hij refereerde daar in de show van Nieujaarsdag nog aan. Ik kom vrij veel in het theater, maar deze show was echt de klapper van het seizoen. Wat mij betreft hoort MM in het rijtje Visscher, vtHek en Teeuwen. Marc Marie is wel een heel stuk minder grof dan Hans Teeuwen. Maar een absolute ster en aanrader. Als je kaarten kunt krijgen: Doen !!!

 6. Heb m ook gezien die show! Had ook nog nooit van m gehoord, maar sinds het zien van MM ben ik verslaafd! Ben ook maar ?Wie is de Mol? gaan kijken, want daarin isie ook zo lief en grappig!

 7. Weet iemand hoe die show heet die 1 januari op tv was? Ik heb ZOO hard gelachen om Jezus en Maria en die grappen van de drie wijzen.

 8. bij wie is de mol ben je echt de beste maar hoe kom je een die ronde petten

 9. Hij is ondertussen reeds een weekje op dvd te verkrijgen. Hij is super, langer (lees: meer) dan de TV versie!

  Echt een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *