8 thoughts to “Cuba of Marokko”

 1. Natuurlijk moet je naar Cuba gaan. Kun je later nog zeggen dat je in het Cuba van Fidel bent geweest. Bovendien is het een schitterend land dat nu op een stijlvolle wijze in verval aan het raken is, dankzij de welwillendheid van de Amerikaanse buur.

 2. Volgens mij wordt de schoonheid van Marokko een beetje onderschat; het schijnt echt een prachtig land te zijn. Maar ik zou zelf waarschijnlijk voor Cuba kiezen, hoewel deze bestemming natuurlijk flink wat duurder is dan Marokko…

 3. Ja Marokko ga ik ook heel zeker een keer doen.
  Cuba – ik weet het niet. Ik kreeg gisteren een mailtje van een oude reisgenoot die was 3 weken in Cuba geweest en dat was hem te lang geweest. Ik vraag me af of Cuba niet teveel op Mexico lijkt.

 4. Duh! Ik was niet helemaal wakker vanmorgen. Ik wil mijn stem aanpassen, mag dat nog van de kiesraad? Marokko lijkt mij namelijk helemaal gaaf! Ik heb er wel eens artikelen over gelezen, tv programma’s gezien etc. Een mix van schitterende natuur en Noord-Afrikaanse cultuur. Denk woestijn, oase, bazaar, warme kleuren etc. Ik zal eens kijken wat ik nog in mijn archief heb en evt. scannen en mailen.

 5. Ik heb inmiddels kontakt gezocht met 2 Marokko aanbieders (Shoestring en Rosettareizen) en als een van de 2 met de juiste info op de proppen komt wordt het Marokko.

  Een woestijnbezoek lijkt me fantastisch (en fotogeniek).

  Inmiddels heb ik een optie op 2 weken Marokko. Nog even een nachtje over slapen.

 6. Cuba, ga naar Cuba !
  ikzelf ben er pas vier weken geweest en heb me geen moment verveeld. Je moet wel wat je plan trekken soms, maar het land, de mensen, en het klimaat zijn er super. Vergeet niet : Havanna, Santa Clara, Trinidad, BARACOA !!, Bayamo en Santiago te bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *