Nærmest lykkelig


Fest

In zo’n goed humeur zijn dat het je kollega’s (woorden met een c worden nu met k, want zo doen we dat in het deens) opvalt. Nog 32 uur voor de laatste resten winterdepressie definitief uit onze lichamen gezongen, geklapt, gedanst en geschreeuwd worden. Uit København komt het mailtje “Ik kom ook, gaan we uit eten met z’n drieen?”. Dat gaan we, bij Italia mijn favoriete restaurant in Århus.

De 54ste keer is ook in Århus. Het geld van de ietwat gepeperd geprijsde koncertkaartjes gaat direkt door naar het Rode Kruis. Daarmee steunen de ca. 800 koncertgangers het goede doel. Het koncert was in 2 dagen uitverkocht. Feeststemming 100% gegarandeerd in de thuisstad.
Je zou er nærmest lykkelig van worden.

Kys det nu, det satans liv
Grib det, fang det før det er forbi

4 thoughts to “Nærmest lykkelig”

  1. Veel plezier! Wat een die-hard-fan ben je toch. Ik kan mij heel erg goed voorstellen dat het leuk blijft, ook al heb ik ze nog nooit gehoord. Wat???? Nee, ondanks links, je enthousiaste verhalen enzovoort, nog nooit. Maar wellicht verandert dat deze zomer op Bornholm. Morgen kan ik mijn boekje ophalen, een stapje verder in de voorbereiding. Even wat energie opdoen want ik ben bekaf … hondsmoe … *woef*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *