The Da Vinci Code afterparty

The Da Vinci CodeHij is uit, vannacht om 2 uur.

Wat begon als een van de meest spannende en originele boeken die ik in lange tijd gelezen heb, eindigde met een soort van anti climax. Het boek is te dik en te langdradig zoals anderen ook al bemerkten. Het einde wordt te lang uitgetrokken, en ik heb aardig wat pagina’s gezapped in het laatste deel van het boek. Jammer want het leek er echt op dat dit een van mijn favoriete thrillers zou worden. Ik denk dat als het boek een bladzij of 200 minder dik was geweest het 5 sterren had kunnen scoren. Maar door de ergenis van het al te langzame einde, gingen er 2 af.

Ik vraag me zelfs af of ik uberhaupt nog een boek van Brown ga aanschaffen.

6 thoughts to “The Da Vinci Code afterparty”

  1. Probeer het Juvenalis Dilemma, ben ik op dit moment in bezig en kan hem bijna niet neerleggen… Toppertje. Heb de Davinchi code nog niet gelezen.

Comments are closed.