Weblog als verkiezingshulpmiddel

Natuurlijk worden we hier nu overspoelt met verkiezingsdebatten, partijreklames in kranten en tijdschriften. Maar naast deze traditionele manieren van kampagne voeren is het nu ook de tijd van de politieke weblogs. Bijna alle bekende partijen hebben er wel een.

Sommige zijn meer profi dan anderen, en er wordt een breed spectrum aan blogtools gebruikt.

Een selectie:

Venstre
Mogens Lykketoft
Holger K. Nielsen

One thought to “Weblog als verkiezingshulpmiddel”

  1. Dat vind ik zo fake aan webloggende politici, de meeste loggen alleen in campagne tijd en zo niet dan hebben ze vaak een overzicht van wat ze de afgelopen week gedaan hebben en waar ze geweest zijn, een soort verantwoording. En uiteraard meestal geen reactie mogelijkheid. (of zwaar gecensureerd)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *