Filmfestival Rotterdam

Voor de deense film geinteresseerden toont het Rotterdam Filmfestival 2 deense films.

De eerste Br?dre (op Rotterdamfilmfestival) zou ik absoluut gaan zien mocht u het festival bezoeken. Hoofdrolspeler Ulrich Thomsen is naar mijn mening de beste deense acteur die hier op dit moment rond loopt. (ik gaf 5 sterren)

Pusher II die hier ruim een maand draait wordt ook getoond in Rotterdam. Ook zeker een aanbeveler, alleen al zien voor hoofdrolspeler Mads Mikkelsen.
Pusher II op Rotterdamfilmfestival
(Kreeg 4 sterren)

Het Rotterdam Filmfestival wordt gehouden van 26 januari tot en met5 februari 2005.

One thought to “Filmfestival Rotterdam”

  1. Ik snap die enthousiasme van Mads Mikkelsen niet zo, ik vind hem niet zo’n uitmuntende acteur en als ik een filmheld zie moet hij aan een van de twee voorwaarden voldoen: a, hij/zij moet ‘iets’ hebben waardoor ik hem/haar wil zijn of b, hij/zij moet ‘iets’ hebben waardoor ik zijn tegenspeler wil zijn. Mads geeft me vooral op dat laatste punt eerder het brrr-jekkie gevoel. Maar de genoemde films zijn de gegeven sterren helemaal waard en ook ik zou ze van harte aanbevelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *