16 thoughts to “VLA – Vers van de Zuivelhoek !”

 1. woeoeoehaaaa…..vla…..mums
  Ik ga nu op mijn fietsje springen en 8 km door de sneeuw ploeteren..volgens mij moet ik nodig eens op vakanite naar nederland) ..bedankt ingrid
  p.s weet jij misschien een manier hoe ik aan zoute haring kom???

 2. @Sari : Eindelijk iemand die me begrijpt :-) Ik hoop voor je dat het niet uitverkocht is, want 8 km. door de sneeuw bikkelen is wel ver !

  Zoute haring – ik zou het echt niet weten ! Ik vind persoonlijk de deense sild lekkerder, is wat milder van smaak.

 3. Nee, Ingrid, ik snap je heel goed. Maar ik reageerde er op dat volgens jou de Netto de beste winkel van de hele wereld is. Nou, en dat hou ik mooi even tegen, want dan moet je met mijn C1000 ook rekening houden.

 4. ? 1,40? Waarom moet ik er in Keulen ? 2,50 voor dokken? Yoghurt is zelf makkelijk te maken maar vla niet echt. ? 2,50 is me te veel voor een half pak vla.

 5. Misschien morgen in KBH als je voor je paspoort moet – er zit er eentje in de buurt van de ambassade…

 6. Ooo, shit, dat is balen voor je, nu al uitverkocht, die denen willen het natuurlijk allemaal effe proberen, hopelijk blijven ze het nu leveren, voor jou dan h? ;-)

 7. Vroeger op vakantie in Denemarken had je daar altijd van die lekkere yoghurt met vruchten, een beetje zoals die hier van MOna, maar dan veel lekkerder… yoghurt met banaan/perzik, van die combinaties… hebben ze die nog?

 8. joehoeoeoeoe…..wat is dit lekker…Ingrid, je bent van harte welkom…Hier in Haarby hadden ze nog 3 rijen staan..heb je ook bij de spotv?r gekeken???. was overgens wel een bar tochtje…grinn…

 9. Ja, zelfs hier in S?nderborg zijn deze vla’s te koop – ik was net op tijd, de laatste 2! Houd het in de gaten, want het kan zo weer komen, volgens de Netto-juf.

 10. @Niek : oh ga ik het zeker in de gaten houden. Het klopt wel dat de Netto vaak partijen van iets herhaalt, zou voor ons nederlanders lekker zijn als dat ook met de vla zou gebeuren :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *