Closer (2,5/5)

Closer, daar had ik me wel wat van voorgesteld. Julia Roberts in een serieuze rol, en de steeds beter spelende Jude Law samen in een serieuze film over relaties in de huidige tijd.

Dit zou “een liefdesfilm” voor volwassenen zijn, met eenzaamheid, onmacht en ontrouw, het hele scala aan menselijke gevoelens komt voorbij in deze film. En daarom dacht ik dat het wel een film zou zijn die me zou raken. Maar hij raakte mij totaal niet (de film heeft erg goede recensies gehad hier in Denemarken). Dus ik weet niet of ik aan het afstompen ben of dat de film op de een of andere manier de boodschap niet helemaal kon overbrengen. Op mij dan, misschien vond u hem wel goed ?

Ik kan er niet meer dan 2,5 ster van maken. 1 voor Jude, 1 voor Julia en een halve voor het verhaal.

3 thoughts to “Closer (2,5/5)”

  1. Enorme volwassenenflick, maar ik vond ‘m geweldig. Te veel meegemaakt? Of nog nooit verlaten door een wrede lover? Ik herkende heel veel van wat ik ooit mee heb gemaakt (zelf of via anderen) en was daardoor enorm onder de indruk… Ik moet nog mijn recensie schrijven (3/4)

  2. De film boeide mij niet echt. Maar meningen verschillen, want : 2 sterren voor Gegen Die Wand, dat kan natuurlijk niet.

    Die film raakte mij namelijk wel !

  3. Late reactie, maar gisteren op DVD gezien: superfilm! Een pareltje, waarvan je kon zien dat het een toneelstuk was. Maar ik vond het knap spel. Ingehouden en dan weer explosief. Voor mij 5/5!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *