Angu

AnguEn hoe zit het met de muziek in Gr?nland, nou daar zit het wel aardig goed mee. Groenlandse Angu is uitermate populair in thuishaven Groenland, 10% van de groenlandse bevolking kocht zijn debuutalbum vorig jaar. Inmiddels is dit album ook in Denemarken uit, en het heeft hier zeer positieve reakties ontvangen van de muziekpers. Het doet mij denken aan een mix van Coldplay, Saybia, en Teitur.

Red Lights en Time for Time worden hier redelijk veel gedraaid op de radio. U kunt ze beide zien en beluisteren op Angu’s homepage. Bij de video Red Lights krijgt u er zelf mooie beelden van Groenland bij.

Nou ?

One thought to “Angu”

  1. ik heb de cd onlangs via internet gekocht en hij wordt steeds beter, Angu heeft een aparte stem en het zijn nummers met veel sfeer en mooie melodieen.hij verdient het dan ook om in de rest van europa door te breken. ik wens hem daarbij veel succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *