Over 20 minuten

is het voorlopig weer voor 4 jaar voorbij. En het ziet er naar uit dat de huidige regering lekker kan blijven zitten, veel mensen zijn daar niet blij mee, maar veel mensen ook wel, anders hadden ze niet zoveel stemmen gehad.

Nog een laatste avond vol met analyse programma’s op alle kanalen, live opnames van feestjes bij de winnende en verliezende partijen, en dan kunnen we morgen weer terug naar de orde van de dag. Dan worden de honderden verkiezingsportretten hier weer van de lantaarnpalen gehaald (ja hier staan alle hoofden op de plakaten, dat schrikt volgens mij al een hoop potentiele kiezers goed af) en reklames in de kranten gaan weer gewoon over wat er in de aanbieding is bij F?tex.

Ik kan bijna niet wachten. En nee ik mocht niet stemmen.

3 thoughts to “Over 20 minuten”

  1. Eigenlijk is het net eind december, dan heb je het ook gehad met eten, wijn en kaarsjes. Dan ben je weer blij met een hema foldertje en een kopje thee.

  2. Ah, ik kan mij uw blijdschap inbeelden. Als natuurliefhebber is er niets storender dan zo’n vervelend plakaaster in je beeld met zo’n onnozel hoofd erop…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *