Reiskosten

Om je gemaakte reiskosten terug te kunnen krijgen moet ik hier een formulier invullen dat zo ingewikkeld, onoverzichtelijk en irritant is, dat ik wel heel veel geld tegoed moet hebben wil ik daar überhaupt aan beginnen. En dan moet het ook nog in Excel, wat nog een extra straf is. Maar ik had nogal wat tegoed dus ik hem me er deze keer maar doorheen gesleurd, door deze tijdrovende en inefficiente procedure. Voor straf zou ik die drie emmers vla mee moeten declareren.

En da’s waarschijnlijk het hele idee, mensen doen dat dus vaak niet, en dat bespaart het bedrijf geld.

De emmertjes zijn trouwens op, en mijn fonkelnieuwe paspoort ligt vandaag klaar op het postkantoor, precies 2 weken na aanvraag. Daar heb ik dus helemaal niets over te klagen.

4 thoughts to “Reiskosten”

  1. Behalve dan dat Vla op is. Moet overigens zeggen dat ik na twee emmertjes eigenlijk wel weer eventjes genoeg heb van Boer’n vla. Waren overigens wel 800ml emmertjes. Misschien dat dat help.

  2. Ja de vla is op, maar ik heb het net als jij. Na drie emmers kan ik echt wel weer even zonder, dan heb je het inderdaad wel weer even gehad. (Mijn emmertjes waren 400ml, misschien export formaat?)

  3. Ik moet van 2 jaar de reiskosten terug betalen omdat volgens de fiscus dit wordt berekend vanaf je fiscus adres en NIET vanaf je woonadres.Bij elkaar is dit ongeveer ?3100,-
    Hier kun je ook van op vacantie gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *