Cillit Bang

Cillit what ?Nu woon ik zelf al een aantal jaren in Denemarken, en ik weet dat het best even tijd kost voor je de taal een beetje spreekt. Dus ik heb me al een tijdje lopen afvragen : Waar heeft die man van de Cillit Bang reklame deens geleerd ? Hij is nederlander want toen ik in Nederland was zag ik hem hetzelfde verhaaltje in perfekt nederlands afdraaien. En nu zie ik hem op de deense tv hetzelfde verhaal in werkelijk perfekt deens vertellen. Ik vind het niet te geloven, dat moet echt iemand met een talenknobbel zijn.

Meer ? The Cillit Bang FAQ

15 thoughts to “Cillit Bang”

 1. Het zou mij niet verbazen als hij met het zelfde gemak zijn product bijvoorbeeld in het italiaals zou aanprijzen.

 2. Wel nee joh!! hier is hij na gesinchroniseerd hoor, hij spreekt volgens mij engels maar dat is geen gezicht want het is erg slecht gedaan vind ik.

 3. Misschien was de ironie van dit stukje niet aan iedereen duidelijk :-)

  Hij spreekt geen engels maar bulgaars (en dat schijnt echt zo te zijn).

  Engeland is het enige land waar deze reklame wel door een engelsman wordt gedaan, de rest van de europese landen krijgen de man van het plaatje, met een ontzettend slecht nagesynchroniseerde tekst inderdaad.

 4. Hadden ze voor de productnaam nou ook maar een vertaling geregeld… Ik vraag me echt af wat voor Bulgaarse uitdrukking “Cillit Bang” is. Ze lachen zich daar vast suf.

 5. Als we de reclame mogen geloven, dan zijn we door de geschiedenis heen alleen maar bedrogen met producten, die niet of niet goed werk(t)en. Eindelijk een product, dat wel werkt!! Nu alleen de moed nog krijgen om het te kopen…

 6. De reclame is ook een bedrog (zoals zoveel reclames).
  Op de verpakking staat duidelijk dat contact met de huid moet worden vermeden en dat men met handschoenen aan moet werken. Het is dan vervolgens wel vreemd als op de reclame met blote handen wordt gewerkt!
  Als Cillit Bang echt zo snel werkt als de reclame doet geloven, dan moet het ook wel een agressief goedje zijn…

 7. Ja je kunt je afvragen waar dat “Bang” voor staat. “Bang” en je hand is weg als je geen handschoenen gebruikt waarschijnlijk.

 8. Quick ‘n brite is een prima middel om je keuken te ontvetten van het dikke gele vet op de tegels en bij de afzuigfilter.
  Een jaar of 4 geleden kocht ik op de markt bij de Blaak in Rotterdam een emmer Quick ‘n brite van 2,5 liter voor 25 Gulden. Als ik weer Quick ‘n brite wil aanschaffen krijg ik bij Halfords maar 450 ml voor 10 Euro.
  Als alternatief voor het reinigen van de keuken en de kunststofkozijnen heb ik Cillit Bang geprobeert.
  Ik heb 4 schepjes poeder opgelost in een liter water. Het werkt prima bij het ontvetten en reinigen. Ook buiten voor het reinigen van kunststofkozijnen werkt het prima. Als je je kunststof kozijnen aan de buitenkant maar moeizaam schoon ziet worden en er vlekken blijven dan is Cillit Bang een aanrader. Je ziet heel wat roetdeeltjes loskomen van de kozijnen.
  Bij het landurig blootstellen van je handen aan water of schoonmaakmiddelen is het altijd verstandig om handschoenen te dragen. Het vocht gaat na een tijdje in je huid trekken. Middelen zoals Cillit Bang kunnen voor huidirritatie of voor uitdroging zorgen. Vandaar het advies om handschoenen te dragen.

 9. Ingrid… is dit serieus of ben je gewoon heeeeel dom…

  hij spreekt trouwens oorspronkelijk Duits, dat hoor je er door heen

 10. wat is dit nou weer voor een ivbo forum, ga breien ofzo. of doe nti liplezen het is DUITS!

Comments are closed.