12 thoughts to “Shuffle”

 1. ‘Passion for technology’ is een van de dingen die hoog in het vaandel van ons bedrijf staan. Maar ik heb als echte ‘laggard’ (als uiterste tegenpool van een innovator, voor de niet-marketeers onder u) net mijn MP3-speler uitgepakt. Was notabene een kadootje van het bedrijf.

  Om een lang verhaal nog langer te maken: ja, ik draai nog cd’s van track 1 tot het einde, of in een gekke bui via de shuffle. Maar ik heb net een hele lading ouwe nummers op MP3 gekregen, uit de tijd dat ik nog niet zo stram in de benen was. Herinnert u zich deze nog … nog … nog?!

 2. Ik heb inderdaad de shuffle funtie ontdekt sinds ik audioscrobble (jammer dat we als zelfbenoemde buren geen overeenkomstpercentage berekend krijgen) ben gaan gebruiken.
  Ik zet steeds meer muziek op de harddisk. Gewoon CD’tje in de drive, even rippen, namen rechttrekken met musicbrainz tagger, iTunes starten (of Rhythmbox onder Linux), nieuwe muziek toevoegen en… shufflen maar.

 3. Als ik een normale audio-cd “draai”, dan gaat ‘ie in 99% van de gevallen gewoon van ‘t begin tot het einde. MP3’s draai ik altijd via shuffle ;-)

 4. Een ceedeetje luister ik toch met grote regelmaat. Vaak in Shuffle of Random, maar als ik ‘m voor het eerst beluister van begin tot eind.

 5. Ik luister nog regelmatig hele CD’s, hoor. Die shuffle is voor onderweg en op ‘t werk. Achter de PC is er iTunes met een superlange shuffle van 23,1 dagen (het MP3’en van al mijn CD’s heeft overigens nog veel langer geduurd). Maar op de bank met een aangenaam boek is er gewoon de CD speler en de CD’s, die ik meestal helemaal draai.

 6. Altijd van begin tot eind. In de MP3 speler zit meestal 1 hele cd en ook die gaat van voor naar achter. Eigenlijk vind ik shuffle de meest zinloze toevoeging op een cd speler, probeer eens naar klasieke muziek te luisteren met shuffle :-)
  Alleen bij verzamel-MP3 cd’s wil ik nog wel eens gebruik van shuffle maken, voornamelijk bij bezoek. Schijfje er in en je hebt de hele avond geen omkijken meer naar de muziek.

 7. Meestal helemaal. Een CD is voor mij als een boek of een film. Daar ga je ook niet doorheen shufflen.

  Maarrr: Ik heb wel een 5 cd wisselaar die op shuffle gaat bij feestjes en zo.

 8. @Andre: Sinds een tijdje heb ik Battus Opperlans in de kast staan. Da’s een uitstekend boek om in te shufflen (datzelfde geldt overigens ook voor veel woordenboeken).

  Maarehhh… net zoals zo velen: mp3’s shuffle ik, CD’s (meestal) niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *