Vinter i ?rhus
(Klik voor grotere versie – ze zijn wat blauwig, maar dat komt omdat het al donker begon te worden en ik geen flits wilde gebruiken)
Zo werd het toch nog winter. Het is een grote puinhoop wat het verkeer betreft. Een groot aantal mensen rijdt (ondanks dat de sneeuw gisteravond al aangekondigd werd) toch te hard, en eindigt in berm. ?rhus en omstreken schijnt de streek te zijn waar de meeste sneeuw valt op dit moment (Yeah !) en Falck in ?rhus (ANWB) krijgt inmiddels hulp van de omliggende gemeentes. Trein en busverkeer is volledig in de war, en er wordt aangeraden de auto te laten staan en thuis te blijven. Het schijnt de hele nacht nog door te sneeuwen.

Er gaat niets boven het geluid van knirkende sneeuw onder je schoenen en het lopen op nog niet betreden sneeuw. De sneeuw maakt de wereld wat lichter, en dempt het geluid. Wat mij betreft mag er nog veel meer vallen.

9 thoughts to “Vinter i ?rhus”

  1. Geweldig zo snel als je gereageerd hebt en zo’n goeie indruk weet te geven. Ik ben wel benieuwd hoe het morgenochtend is, als het nog zo stevig blijft doorsneeuwen. Een beetje jaloers blijf ik wel.

  2. O. lekker joh! toch nog sneeuw, zou ik hier ook nog wel willen maar dat zit er helaas niet in, geniet er maar van, dan geniet ik wel van je foto`s ;-)

  3. Ja het kon niet beter getimed, want de kinderen hebben hier wintervakantie de komende week. En zoals het er nu uitziet blijft het voorlopig wel even liggen.

    @Miek : het bankje is ook mijn favoriet. Je kunt de stilte bijna horen op die foto.

  4. Het ziet er heerlijk en prachtig uit! Ja, zulke sneeuw wil ik hier ook wel!
    Hier is het herfst: wind, regen, wind, regen, prut :(

  5. afgelopen weekend in de ardennen ook behoorlijk veel sneeuw gehad. heel sfeervol zo op vakantie, maar thuis als ik op de fiets ergens heen moet…… liever niet

  6. Ik geef toe dat fietsen op dit moment lastig is. Maar het is zo mooi met al die sneeuw. Dan maar even bussen zolang er sneeuw ligt, dat heb ik er graag voor over :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *