The Aviator (4/5)

The AviatorThe Aviator heeft al heel wat prijzen geoogst, een golden Globe voor Leo en beste film, en afgelopen weekend een Bafta voor beste film. En verder is de film genomineerd voor een hele rij oscars.

Ik was al volledig overtuigd van de acteerkwaliteiten van Leonardo DiCaprio in What’s Eating Gilbert Grape. En wat dat betreft stelt hij zeker niet teleur in The Aviator. Ik moet zeggen dat ik weinig wist over Howard Hughes, de persoon waar de film overgaat. Om eerlijk te zijn, had ik nog nooit van hem gehoord. Misschien is de film daardoor interessanter als je hem wel kent. Nu was het een film over een obekend persoon met grootse ideen, grote successen en ook grote fiasco’s. Goede acteerprestaties van bijna hele cast, en ondanks de onbekende Hughes, zeker een film die het waard is om gezien te worden. Interessant genoeg voor 4 sterren. Maar niet diepgaand genoeg voor 5.

3 thoughts to “The Aviator (4/5)”

  1. De film viel mij een beetje tegen eigenlijk, ook al ben ik een luchtvaart freakje. Ik vond Leonardo DiCaprio gewoon veel te jong voor de rol.

  2. Ik vond die film ook zwaar tegenvallen. Erg gehyped wat mij betreft…de eerste helft van de film vond ik zo traag en langdradig dat ik volledig ben afgehaakt. En ik heb deze film dus ook niet uitgekeken.

  3. hooii hooii

    Ik vond de film ook niet leuk.. Maar Leonardo DiCaprio is wel weer heel lekker in die film en ben benieuwd naar zijn nieuwe film zoals The Departed en De blood diamond xxxx Leonardo DiCaprio fan Tatjanaa (15 jr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *