Vera Drake (2/5)

Vera DrakeEen andere alom gewaardeerde film van dit moment is Vera Drake. Deze Mike Leigh film leverde Imelda Staunton (hoofdrolspeelster) een Bafta op voor beste actrice. Of dat verdiend is moet u zelf maar gaan bekijken.

De film zei mij weinig. Ten eerste werd ik helemaal gestressed van de onuitputtelijke energie waarmee Vera in de film door het leven stapt. Het leek wel een ADHD vrouw, gek werd ik er van. Misschien dat ik daarom na korte tijd al min of meer afgehaakt was. Want wat is het idee eigenlijk met deze film ? Ik vond er weinig aan moet ik zeggen, en kom maar tot 2 sterren.

2 thoughts to “Vera Drake (2/5)”

  1. Tsja, en thee hoef je voorlopig ook niet meer denk ik, of wel?

    (ikzelf vond de overgang van ADHD naar totale neergeslagenheid een beetje ongeloofwaardig)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *