Speciale aanbieding

Ik moest waxinelichtjes hebben want die waren op. Ik liep door de supermarkt, en vond een zak 50 lichtjes, 4 uur brandtijd per stuk, hop in het mandje en door. Ik liep verder : 1 zak met 75 lichtjes, brandtijd 6 uur, en na een snelle hoofdrekensom kwam de prijs per waxinelichtje lager uit dan die van de zak die al in het mandje lag. De zak met 50 uit de mand, en de zak met 75 lichtjes erin.

Ik liep verder, en (waarschijnlijk werden de kerstresten opgeruimd) : 4 zakken á 50 lichtjes, met 8 (!) uur brandtijd, met gouden hulsjes (ipv de normale zilveren) en de prijs (reken, reken) : goedkoper dan de 75 lichtjes die ik al in mijn mand had liggen, en dus …

kwam ik thuis met 4 zakken = 200 waxinelichtjes = 200 x 8 = 1600 uur brandtijd, en vroeg me af waar het precies was mis gegaan.

6 thoughts to “Speciale aanbieding”

  1. Nu kan je wel de lampen de komende weken uitlaten en de verwarming lager zetten door al de warmte die die dingen afgeven :)

  2. Mij is laatst ongeveer hetzelfde overkomen. Iets met Ikea en een supermarktaanbieding. Zit nu met 300 waxinelichtjes in mijn maag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *