Kira and the Kindred Spirits

Kira & The Kindred SpiritsOmdat ik zo’n ontzettend goede klant (ik heb mijn bank platgelopen de afgelopen weken, meer d??rover later), en mijn bank vanavond een gratis koncert organiseert voor haar jeugdige klanten (wat Oil of Olaz al niet kan doen) kreeg ook ik een gratis koncertkaartje.

Dat kaartje geeft toegang tot een koncert met de al eerder aanbevolen Tim Christensen, maar in het voorprogramma speelt ook een interessante band : Kira and the kindred Spirits. Het nieuwste album THIS IS NOT AN EXIT is overladen met positieve recensies in de deense muziekpers, en de single Turn me On is regelmatig op de radio te horen. Stevige rock afgewisseld met rustige ballads, en met een internationaal geluid. Er lijkt geen einde te komen aan de stroom van talentvolle deense bands.

Luister en oordeel zelf:
Turn me on
Loosing You
20 Nights

One thought to “Kira and the Kindred Spirits”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *