Te Spannend

Vanaf vandaag begint een zenuwslopende tijd. Ik heb zojuist mijn appartement te koop gezet. Zelfs al is het kontrakt van mijn komende appartement nog niet 100% op zijn plaats (dat komt deze week rond, anders verwijder ik alle advertenties weer), ik ben maar vast begonnen. Het appartment moet voor 1 mei verkocht zijn, wil ik niet met dubbele huur komen te zitten. En voor 1 mei moet ik ook nog 2 weken naar Marokko en een week naar Groenland.

Duimt u even mee ? En waar is mijn melisana (bestaat dat nog ? Voor uw hoognodige rust …) ?

4 thoughts to “Te Spannend”

  1. Ik kan me alleen de reklame nog herinneren en dat was iets als “Melisana, voor uw hoognodige rust”. Het was iets rustgevends, maar wat er precies inzat weet ik eigenlijk niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *