6 thoughts to “Open huis”

 1. Hej!
  Ben jij soms degene die op BoligMaxx een andel aanbiedt in Viby J?? Er zaten hopelijk geen serieuze kopers bij vandaag?! Je wilt toch zeker errug graag het allerliefst een Nederlandse in je geliefde appartement, of niet???

 2. Hej !
  Ja dat ben ik inderdaad :-)

  Ik kan je ook vertellen dat het andeel inmiddels verkocht is, aan 2 ontzettend aardige denen. :-)

 3. Potjandorrienogantoe! Van je landgenoten moet je het maar hebben! Nou, ik heb nog een half jaar tot ik m’n kollegielejlighed in Viby J uit moet dus ik kan altijd nog hopen dat die aardige Denen snel weer verhuizen! :-)

 4. Tja zij reageerden als eerste, dus het is niet meer dan redelijk dat ze dan dus ook eerste keus hadden !

  Een half jaar om iets te vinden – moet te doen zijn !

 5. Oh ja, iets vinden doen we wel, zo nijpend is de woonsituatie in Aarhus niet. Ik ben dus nog niet aan het wanhopen ofzo. Maar iets betaalbaars zoals jouw flatje, zou toch het fijnst zijn! We gaan gewoon stug door!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *