In de aanbieding – Leer deens

Bij verhuizen hoort opruimen, en daarom:

Den Eneste Ene videofilm. Een van de leukste deense films van de afgelopen jaren. Zonder ondertiteling, dus wilt u deens leren, is dit uw kans.
Prijs : 1 kopje thee + eventuele porto

Boek : Teach Yourself Danish – H.A. Koefoed – ISBN 0-340-26520-5
Prijs : bedenk iets leuks + eventuele porto

Boek : Danish in Three Months – ISBN 0-85285-169-3
Prijs : bedenk iets leuks + eventuele porto

Boek : D?nisch – Annegret J?hnk – ISBN 3-19-005113-5
Prijs : bedenk iets leuks + eventuele porto

11 thoughts to “In de aanbieding – Leer deens”

 1. Een dikke kus – you have to do better than that ! :-)

  Een emmertje vla van de Zuivelhoek misschien … :-)

 2. hoi ingrid,

  Helaas alle emmertjes vla zijn op. De pindakaaspot is ook bijna leeg…hmmm ik heb nog een half pak hagelslag??…maar die vind ik zelf zo lekker. Wat dacht je van het volgende… een flesje bacardi naast het kopje thee en een paar zelfgemaakte gevulde koeken??.

 3. in haarby op fynn maar daar valt vast wel wat aan te doen. Helaas staat ons autootje nu vast in de sjap….. maar als dat is weg gesmolten….. En ik maak met veel plezier een grote stapel gevulde koeken.Ben je misschien ook gek van boterkoek of appeltaart?? laat het me dan vooral weten.

 4. Ja appeltaart is ook erg lekker, maar ik ga voor de gevulde koeken. Heb je daar een recept van ?`

  Ik kan de boeken evt. ook opsturen hoor.

 5. oke, 1 recept van gevulde koeken en natuurlijk betaal ik de portokosten aan je. Joepieeeee wie weet is er nog hoop dat ik dit vikingvolkje wat beter ga verstaan. Eens kijken hoe gaan we dat organiseren… wil je alsjeblieft naar bovenstaand @mail adres een @mail adresje sturen dan schrijf ik het recept voor gevulde koeken uit. oja, en je adres zodat ik kroontjes voor de porto kan sturen.

 6. Den Eneste Ene videofilm.
  Prijs : 1 kopje thee + eventuele porto

  Dat wordt dan wel een koud kopje thee via de luchtpost uit nederland… maar goed met al die theelichtjes heb je die ook zo weer warm ;-)

  maar ik ben wel ge?nteresseerd.

 7. Ik zou ook wel graag en recept voor gevulde koeken zien. Is dat mogelijk? Die zijn hier toch niet te krijgen in Denemarken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *